Tisztelt ozorai lakosok!

A következő döntéseket hozta meg ma reggel Ozora község vezetése a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzetre való tekintettel:

 1. KÖZÉTKEZTETÉS

  A közétkeztetés tovább működik az alábbiak szerint:

  Napi egyszeri melegétkezés (ebéd) igénybevételére van lehetőség az Ozorán élő közétkeztetésre jogosultak (óvodások, általános- és középiskolások) számára.

  Az ételek átvétele a konyha által biztosított egyszer használatos műanyag ételtartó dobozban a Napközi Konyhán Ozora, Hunyadi utca 64. szám alatt lehetséges csak az alábbi időpontokban:

  11:30-12:00 Óvoda

  12:00-12:30 Iskola

 2. ILLYÉS GYULA ÁLTALÁNOS ISKOLA

  Az intézmény március 16-tól bezárja kapuit.

  A megváltozott tanítási rendre vonatkozó részletszabályozás kidolgozása folyamatban van, várhatóan a következő hét folyamán elkészül. Az osztályfőnökök értesítik a tanulókat.

 3. OZORAI MESEVÁR ÓVODA

  Továbbiakban is fogadja az egészséges gyermekeket reggel 7:00 órától délután 16:00 óráig. Azokat a gyermekeket várjuk elsődlegesen, akiknek szülei dolgoznak.

 4. POLGÁRMESTERI HIVATAL

  A rendkívüli helyzetre vonatkozó ügyfélfogadási rend:

  A koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzetre tekintettel az Ozorai Polgármesteri Hivatal rendkívüli ügyfélfogadási rendje 2020. március 16. napjától határozatlan időre az alábbiak szerint alakul:

  Hétfői napokon 8.00-10.00 óra között kerülhet sor a következő módon:

  A hivatal portáján valamennyi kérelem, beadvány leadható, amelyre kérjük megadni az ügyfél gyors elérhetőségét (telefon, e-mail), amelyen a további ügyintézés érdekében a kapcsolat tartható. A hivatal telefonos elérhetőségei továbbra is működnek, az ügyintézők azon elérhetők. Kérjük a lakosságot, hogy elsősorban elektronikus úton a hivatal@ozora.hu email címen keressék a hivatalt.

 5. HELYI PIAC

  Szerdai és pénteki napokon üzemeltetett helyi piac előre meg nem határozható időpontig szünetel.

 6. AZ IDŐSEK KLUBJA

  klubhelyiség Ozora, Hunyadi u. 64. sz. alatt bezárja kapuit. Az idősek nappali ellátását az igénybe vevők számára a továbbiakban otthonukban biztosítjuk.

 7. SZOCIÁLIS ÉTKEZTETÉS, HÁZI SEGÍTSÉGNYÚJTÁS, CSALÁDSEGÍTÉS

  Továbbra is változatlan formában működik.

 8. VÉDŐNŐI SZOLGÁLAT

Az érintettek egyeztessenek a védőnővel.

A kormányzati utasításokat és ajánlásokat figyelemmel kísérjük. A fejleményekről a lakosságot folyamatosan tájékoztatjuk.

Ozora, 2020.03.15.

Nagy Istvánné s.k. Pusztai Beáta s.k.

polgármester jegyzőt helyettesítő köztisztviselő