Bizottságok

ÜGYRENDI BIZOTTSÁG
ElnökeJádiné Márkus Juditképviselő
TagjaiSümegi Gáborképviselő
Iszkádi Zoltán Györgyképviselő
Baranyai Istvánnétag
Lázár Istvánnétag
2. SZOCIÁLIS, EGÉSZSÉGÜGYI ÉS KULTURÁLIS BIZOTTSÁG
ElnökeIszkádi Zoltán Györgyképviselő
TagjaiGubritzky Gyulánéképviselő
Jádiné Márkus Judit képviselő
Baranyai Istvánnétag
Jádi Anetttag

RENDELET-TERVEZETEK TÁRSADALMI EGYEZTETÉSE

RENDELET-TERVEZETEK TÁRSADALMI EGYEZTETÉSE Ozora Község Önkormányzat Képviselő-testülete a 3/2020.(III.20.) számú a Képviselő-testület Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló rendeletében elfogadta az önkormányzati rendelet-tervezetek társadalmi egyeztetésével kapcsolatos szabályokat. Ezáltal az Önkormányzat biztosítja, hogy a Képviselő-testület elé kerülő egyes rendelet-tervezetek széles körben megismerhetőek legyenek, azokról véleményt lehessen nyilvánítani. Az eljárási szabályok itt megtekinthetők.
Ozora Község honlapjának “Önkormányzat” oldalán a „Rendelet-tervezetek Társadalmi Egyeztetése” cím alatt lesznek elérhetőek az egyeztetéssel érintett önkormányzati rendelet-tervezetek, melyekre a jegyzo@ozora.hu e-mail címen, vagy Ozorai Közös Önkormányzati Hivatal jegyzőjének címzett levélben (7086 Ozora, Szabadság tér 1.) – neve vállalása mellett – bárki észrevételt tehet. A beérkezett véleményekről összefoglaló készül, melyet szintén közzéteszünk. A vélemény-nyilvánításra rendelkezésre álló határidőt a tervezetek mellett jelöljük.
Tájékoztatom a véleményezőket, hogy
– a véleményező nevének feltüntetése nélkül, továbbá
– a jó erkölcsbe ütköző, a becsület csonkítására alkalmas kifejezést tartalmazó, jó hírnevet sértő vélemény nem kerül figyelembevételre a rendelet előkészítése során.

Pusztai Beáta
jegyző